Fotos i Cançons del Concert Científic de Clausura!

La Nit dels Investigadors, el 28 de setembre a les 19:00 al CCCB, vam celebrar el concert de La Llum...

Bases 2015

cartel 2015

  1. Concurs literari adreçat a estudiants de d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de centres públics, privats i concertats de Catalunya; i adults majors de 18 anys.
  2. Cada autor participarà amb un poema o relat breu de ficció científica inspirat en una obra del Frank R. Paul. La història o poema ha de tenir com a tema “Què t’imagines que es podrà fer amb la llum al futur?”. Els treballs poden estar escrits en català, castellà o anglès i han de tenir un màxim de 1000 paraules.
  3. Cada centre podrà enviar un màxim de quatre treballs d’alumnes per classe d’ESO, Batxillerat i cicle formatiu. Els professors poden participar en la categoria d’adults. Formulari per participar.
  4. El jurat triarà els tres millors treballs d’alumnes d’ESO, els quatre millors treballs d’alumnes de Batxillerat i cicles formatius, i el millor treball de la categoria d’adults.
  5. Premis:
    1. Cada treball servirà de base per a una cançó composta per un grup musical. En total participaran vuit grups. Els grups poden alterar la lletra original per tal d’encaixar la música.
    2. Les cançons, juntament amb els textos originals guanyadors, es presentaran en un CD-llibre. Els premiats, els músics, el jurat, les escoles participants i els col·laboradors de la iniciativa n’obtindran un exemplar. La resta de la tirada serà distribuït el dia del concert.
  6. Una vegada composta la cançó, els músics podran fer-la servir com i quan vulguin, atesos que els autors dispondran sempre dels drets de la lletra.

Dates importants

15 de maig de 2015: data límit de lliurament de treballs.

Primera setmana de juny de 2014: s’anuncien els premiats.

9 d’octubre de 2015: Gran concert.

Contacte: lallumalesones@icfo.es