Fotos i Cançons del Concert Científic de Clausura!

La Nit dels Investigadors, el 28 de setembre a les 19:00 al CCCB, vam celebrar el concert de La Llum...

El músics col·laboradors

Aquí teniu tots els músics que s’han incorporat aquests anys

Tots ells encantats d’obrir les seves oídes a altres muses.

Moltes gràcies a tots per ser tan generosos i entusiastes!

2018

Per ordre alfabètic:

Joan Colomo  Segona vegada que Joan s’apunta a La Llum a les Ones!

Ensemble B Combo de Jazz format al Conservatori de Terrassa, sota el mestratge de Guim Garcia-Balasch.

Núria Graham Va surtir a escena als 16 i amb 22 te el segon disc. Recolçant el talent jove.

Juanjo Fernández, amb Juanjo Fernandez al piano, Antonio Navarro a la veu i Giorgio F. Menossi a la bateria. Jazz brillant en un vibrant directe.

XDifference Fusió de funk, flamenco, jazz manouche, i més, investigadors d’ICFOnians i el Music Technology Group de la UPF.

2015

Per ordre alfabètic:

Carlos Cros
compon i canta cançons pop rock, molt fresques, molt directes, segons Mondosonoro amb Tequila i Los Ronaldos i The Kinks al cor, però el que més ens ha cridat l’antenció en fer la recerca per aquesta breu ressenya és el que diuen de ell els seus amics, per exemple Kiko Amat o La Habitación Roja. Gràcies a la seva germana Carmen, que cantarà amb ell per a aquesta edició, tenim el plaer d’afegir la seva guitarra al grup!

El Punto és el nom artístic de Guillem Cárcoba Masferrer. L’any passat amb el Feo de El Gremio vam tenir una experiència tan bona que vam intentar trobar un com ell. El Guillem ha col·laborat en projectes similars, posant veu rítmica a un conte preciós de la Raquel Picolo sobre la memòria.

Guillem Roma Guillem Roma és un cantautor que sovint apareix rodejat de boscos i rius, com si fossin a un conte de Shakespeare a Neptú. Ja va pel seu tercer disc, que en veritat desprèn màgia i amor, boscos i trompetes, Guillem i William! Ens preguntem si es produirà una implosió de buit quan l’esperit de Frank Paul es trobi amb el d’Oberó dins un clarinet.

La Meccanica Sonora La Meccanica Sonora (LMS) és un grup de rock psicodèlic-progressiu-pop. Vam fixar-nos en ells perquè el seu nou dis es diu Tesseract, com el d’Interestellar, i vam contactar amb ells perquè alguns de nosaltres vivim penjats d’un fil de Pink Floyd i LMS és la demostració de que hi ha un esperit real allà, com expliquen molt bé al B-Side Magazine.

Les Sueques Les Sueques són tres noies i un noi que fan post-punk indie rock. A nosaltres ens entusiasmen, i a més a més han acceptat colaborar al crit de “Visca l’Any Internacional de la Llum!!!” i aleshores ens entusiasmen més encara. Aquí l’Indienauta diu això mateix, amb arguments crítics seriosos i periodístics i sentiments independents del seu color.

Sittar Green Els Sittar Green són amics d’un membre del grup ICFOniá (llegiu més abaix, és el de les pompes de sabó amb condicions de contorn impossibles). Un día aquest guitarrista fotònic (famós, per cert, al underground parisenc –i no és broma–) ens va portar aquest youtube i en tot el dia no vam parar de ballar al despatx 333 i els seus contorns impossibles. Sittar Green és a més a més impulsor d’un projecte que està tractant de reforestar el riu Llobregat: La Huella Verde.

The Entangled ICFO Band Grup de músics ICFOnians. Caps de grup al costat de postdocs que titulen le seva tesi “Efectes del saxofó en el soroll quàntic”, estudiants de doctorat amb el cor vibrant per les resonàncies plasmòniques i les dels Black Keys, membres d l’equip de seguretat al costat de químics que faran esclatar un dia l’ICFO amb la fòrmula màgica del sabó per a bombolles planes… tots al servei de la música i la ciència, pendents de les vostres poesies.

2014

El Gremio
Maria Coma
Renaldo&Clara
Samitier
Sanjays
Islandia Nunca Quema
The Entangled ICFO Band

2013

Blaumut
El tercer semestre
Els laietans i Il Xef Malatesta (link Els laietans)
Esperit!
Flying Moussaka Eaters
Gerard Civat i els Civets
Il Xef Malatesta i Els Laietans (link Il Xef Malatesta)
Los Gerónimo
Oscar Martorell
The Entangled ICFO Band
The Free Fall Band

2012

Bläue
D-Fried
Exxasens
Fernando Lagreca
Glissando
Joan Colomo
Lucy & the Bossons
Megaafonia
Miss Q
Pulpopop